Bona nit sotaneros!

Com esteu? Us saluda, amb intenció d’acomiadar-se, l’Ignasi Fusté, el moderador de La Sotana durant el primer any de vida d’aquest programa tan peculiar.

Un any que va des del juny de 2014 al juliol de 2015. Amb 44 emissions, més de 10 entrevistes, 3 o 4 absències d’un servidor, moltes col·laboracions, moltíssimes seccions i incomptables moments hilarants que quedaran per al record etern (sempre que no eliminem els àudios, clar).

Però bé, ara no em posaré nostàlgic. Ni extravagant. Ni faré imitacions. Per a tot això ja tenia les intros, tan eloqüents com imprevisibles (oi amics?). Ara l’únic que faré és donar les gràcies als companys per haver-me deixat participar en tot això. A en Manel i en Sergi, per respectar la meva ignorància futbolística i els meus cops de volant en la conducció; a l’Enric, per tota la feina feta: capaç de donar-me consells d’amic, suport de mare i de fotre’m bronques que ni el mateix Van Gaal; i finalment a l’Andreu, per imaginar-me en el paper de moderador sense demanar res a canvi i oferint-me el doble del triple del suport necessari en tots els moments i en totes les circumstàncies. Gràcies amics.

Malauradament tot s’acaba i jo poso fi, temporal o definitivament, a aquesta aventura. Us podria dir que tinc molta feina, projectes en marxa que requereixen dedicació, que necessito carregar les piles de nou, renovar il·lusions… Però no, amics. La veritat és que m’han ofert dirigir El matí de Catalunya Ràdio la temporada vinent, i aquestes coses només passen un cop a la vida.

Això sí, La Sotana seguirà endavant. Amb tertulians i col·laboradors, supporters i haters, hemeroteca i cerveses, ambició i precarietat… Perquè La Sotana és simplement això: fotre-li un “canyo” al de davant, sigui dels teus o dels altres, que segur que riurem una estona.

Gràcies per totes les sotanes que hem fet fins ara i endavant amb les que fotrem!

PD: Joel, cuida-me’ls, si us plau!

Deixa un comentari