Informe Vidal, l’equip d’investigació de La Sotana, ha tingut accés als fragments del dietari de Pep Segura, el mànager general del Barça, corresponents als mesos d’abril i maig. A continuació els reproduïm en exclusiva.

Dia 3 d’abril: El president Bartomeu em truca just quan estic muntant la barbacoa nova del meu jardí. M’emprenya molt que em truquin quan estic muntant coses. Em demana que comenci a planificar la temporada vinent. Abans de penjar també em demana que vagi a casa seva i li expliqui una altra vegada què li ha passat al Sandro. Em col·loco un mitjó a cada mà i li ho explico amb gestos.

Dia 7 d’abril: Em llevo a les 12, com sempre, i em trobo 46 whatsapps del Raül Llimós. A tots em diu “Professor”. Dormo una estona més i munto una prestatgeria al meu garatge amb la meva nova caixa d’eines. Quan tens una feina molt estressant va bé tenir hobbies per desconnectar i a mi m’encanta el bricolatge. Se m’espatlla el tornavís elèctric. El dia a la merda.

Dia 10 d’abril: La Roma ens elimina de la Champions. Espero que així l’any que ve deixem de jugar per fi al tiki-taka de merda i comencem a anar per feina. Aprofito per trucar el meu contacte a la Xina i li pregunto si té algun altre tio de metre noranta amb pinta d’haver passat 8 anys a una presó d’Honduras. Tots els jugadors bons tenen la tauleta de xocolata marcada a l’abdomen.

Dia 23 d’abril: Avui és Sant Jordi. El Raül Llimós m’envia sis roses a casa, tres de grogues i tres de vermelles, el seu llibre dedicat i també una foto seva signada. Crec que a aquest noi li passa alguna cosa.

Dia 6 de maig: Reunió amb el representant de Griezmann. Em pregunta si pensem fitxar-lo aquest estiu o què. Li dic que ens ho estem pensant, però que dubtem perquè porta metxes i les metxes són una mariconada com el Guardiola i a mi no m’agrada el Guardiola perquè no sap res de futbol. Me’n vaig a casa i de camí paro al Bauhaus i em miro tornavisos elèctrics. No m’acabo de decidir.

Dia 11 de maig: Em trobo una pancarta davant de casa que posa Raül & Pep Forever. A la tarda el President Bartomeu em demana que vagi al Brasil a veure uns jugadors joves que portem temps seguint. Tots dos riem molt. A la nit miro tres partits de la premier league i dos de rugbi.

Dia 13 de maig: Arribo al Brasil. Bàsicament la meva feina és negociar amb dos nois de les faveles perquè facin veure que són futbolistes i poguem cobrar comissions comprant-los i venent-los. A un li pago tres empastes dentals i a l’altre una cadera per a la seva mare. Torno a Barcelona amb la sensació de la feina ben feta.

Dia 16 de maig: Reunió amb Griezmann i el seu representant a Barcelona. Quan em toca parlar, li pregunto molt seriós a Griezmann si ell vol ser CABEZA DE RATÓN o COLA DE LEÓN? BOOM! És una frase que sempre pregunto i tothom flipa perquè fa pensar molt. Griezmann no sap què respondre.

Dia 23 de maig: Finalment tanco la primera adquisició de la temporada: un tornavís elèctric nou.


Secció (de ficció) llegida al programa La Sotana 119

Deixa un comentari